Professionals

Zij die een bedrijf leiden, Zij die een café runnen, Zij die een restaurant uitbaten, nodigen wij uit om high quality koffie te serveren.
Vul onderstaand formulier in.

  Troast Coffee Co. biedt naast een ruim assortiment aan wekelijks vers gebrande koffie ook de mogelijkheid om een machine aan te kopen, te leasen of te huren.Hierbij werken we samen met professionele partners waarbij service en kwaliteit op de eerste plaats staan.

  De frima Limarc verzorgt met de merken Rocket espresso en La Marzocco voor de Italiaanse pistonmachines.

  Voor bedrijven hebben we gekozen voor Jura coffee machines.
  Jura is een Zwitsers merk en bestaat al sinds 1931. Deze opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

  Na een grondige analyse van uw horecazaak of bedrijf en een plaatselijke koffie tasting stellen we een offerte op maat van jullie wensen op.

  Goed om weten is dat wij van Troast Coffee Co Service hoog in het vaandel dragen en hier meedenken zodat we samen kunnen bepalen wat belangrijk is. Zo krijgt bijvoorbeeld ieder horecazaak een professionele baristaopleiding.

  Particulieren

  Hier hebben we voor ieder wat wils. We kunnen je naast het ruime assortiment aan klassieke koffies ook heel wat Origin koffies aanbieden zoals uit Ethiopië, GuatemalaColombia, Mexico, …

  Koffie is geen gemakkelijke zaak. Je werkt met een natuurproduct dat heel veel aandacht en kennis nodig heeft om mee te werken. Daarom vindt Troast Coffee Co het belangrijk dat al onze nieuwe klanten kennis leren maken met onze koffies. Voor al je vragen kan je steeds terecht in onze koffiebar waar een professionele barista voor je klaar staat om je te begeleiden in jouw keuze.

  Hou zeker onze sociale media in de gaten want we geven ook workshops hoe je het best koffie zet. Hier leren we je hoe je een goeie espresso maakt, hoe je melk bewerkt tot microschuim en wie weet al hoe je een eerste hartje of bloemetje in je tas tovert!

  Vind ons

  Troast Coffee Co
  Address:
  Kramershoek 6, 9940 Evergem
  Phone:
  +32 473 89 36 24
  E-mail:
  info@troast.be

  Reserveer een tafel

  Wil je een tafel reserveren, bel ons.
  +32 473 89 36 24