TROAST COFFEE CO.
VOOR HORECA

biedt naast een ruim assortiment aan wekelijks vers gebrande koffie ook de mogelijkheid om een machine aan te kopen, te leasen of te huren. Hierbij werken we samen met professionele partners waarbij service en kwaliteit op de eerste plaats staan.

ONTDEK ONZE MACHINES OP MAAT VAN JOUW ZAAK

LA MARZOCCO LINEA PB

De Linea PB is voorzien van de iconische La Marzocco gepolijste roestvrijstalen behuizing, bijgewerkt met vereenvoudigde lijnen en een lager profiel, uitgerust met exclusieve, gebruiksvriendelijke interfacesoftware die de Barista directe functionele controle geeft over de boilertemperatuur, het bouwvolume, de dosis heetwatertap, auto -backflush en andere functies

CUP 2 - SERIE

De Cup 2-serie van Technicup is een performante volautomatische espresso machine met een fenomenaal resultaat in de tas, dankzij de vele technische innovaties. Door de volledig nieuw ontwikkelde en gepatenteerde metalen zetgroep, beschikt de Cup 2 over een grote dagelijkse capaciteit.

CUP TS - SERIE

De Cup TS-serie van Technicup is een performante professionele volautomatiche espresso machine met een fenomenaal resultaat in de tas dankzij de vele technische innovaties. De skills van een professionele Barista worden door Technicup geautomatiseerd en vormgegeven in een serie machines die kunnen ingezet worden op diverse locaties. Voor iedere professionele omgeving … Door de volledig nieuw ontwikkelde en gepatenteerde metalen zetgroep beschikt de Cup TS over een grote dagelijkse capaciteit.

WAAROM TROAST
IN JOUW
KOFFIEZAAK


130.S2 - Diploma

Gratis barista opleiding

4392 - 24 Hour Support

Service binnen 24h

2294 - Repeat II

Vervangtoestel bij defect

8278 - Menu

Opstellen maandelijkse koffiemenu

We hebben voor ieder wat wils. We kunnen je naast het ruime assortiment aan klassieke koffies ook heel wat origin koffies aanbieden zoals uit Ethiopië, Guatemala, Colombia, Rwanda, …

Koffie is geen gemakkelijke zaak. Je werkt met een natuurproduct die heel wat aandacht en kennis nodig heeft om mee te werken. Daarom vindt Troast Coffee Co het belangrijk dat al onze nieuwe klanten kennis leren maken met onze koffies. Voor al je vragen kan je steeds terecht bij onze professionele barista die je met veel plezier zal verder helpen.

Troast koffie in jouw zaak?