TROAST COFFEE CO.

Troast Coffee Co. biedt naast een ruim assortiment aan wekelijks vers gebrande koffie ook de mogelijkheid om een machine aan te kopen, te leasen of te huren.

Hierbij werken we samen met professionele partners waarbij service en kwaliteit op de eerste plaats staan.

ONTDEK ONZE MACHINES OP MAAT VAN JOUW ZAAK

De Technicup volautomatische koffiemachines zijn ontworpen om met de nieuwste technologie het beste uit uw verse koffie bonen te halen. Perfecte espresso, cappuccino of latte. Professioneel, gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker.

Cup Office C

Cup Office MC

Cup 1 serie

Cup 2 serie

Jura is een Zwitsers merk en bestaat al sinds 1931. Deze opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

Giga 3XC

X8

X6

WE8

WAAROM TROAST
IN JOUW
KOFFIEZAAK


130.S2 - Diploma

Gratis barista opleiding

4392 - 24 Hour Support

Service binnen 24h

2294 - Repeat II

Vervangtoestel bij defect

8278 - Menu

Opstellen maandelijkse koffiemenu

We hebben voor ieder wat wils. We kunnen je naast het ruime assortiment aan klassieke koffies ook heel wat origin koffies aanbieden zoals uit Ethiopië, Guatemala, Colombia, Rwanda, …

Koffie is geen gemakkelijke zaak. Je werkt met een natuurproduct die heel wat aandacht en kennis nodig heeft om mee te werken. Daarom vindt Troast Coffee Co het belangrijk dat al onze nieuwe klanten kennis leren maken met onze koffies. Voor al je vragen kan je steeds terecht bij onze professionele barista die je met veel plezier zal verder helpen.

Troast koffie in jouw zaak?